Ko su Radići?

Kod nas i sa nama oduvek se dobro jelo, a od 2009. godine na nagovor prijatelja rešili smo da ponudimo i ostalima da probaju neke od specijaliteta kuće: ajvar, slatko, džem.
U našoj kući ugostili smo prijatelje iz raznih krajeva sveta (Indija, Kolumbija, Brazil, Urugvaj, Gvatemala, Turska, Nemačka, Italija, Haiti, Francuska) koje smo upoznali sa tradicionalnom srpskom hranom, mrsnom i posnom.
Biće nam zadovoljstvo da i Vas upoznamo sa našim gastronomskim specijalitetima!

Majka Slavica

se već 10 godina (od kad je u penziji) profesionalno bavi kuvanjem, ona je glavni šef u proizvodnji naših proizvoda! Takodje je osmislila koncept tradicionalnog gastronomskog keteringa, sa kojim je često angažovana!

U svom prethodnom životu (pre penzije) majka je bila profesionalni inženjer agronom, direktor jedne od najuspešnijih zemljoradničkih zadruga Jugoslavije i profesionalno se bavila politikom (direktno je učestvovala i rukovodila razvojem našeg regiona).

Jupi

(kad dodjete u Veliku Planu dovoljno je da kažete samo Jupi i svi znaju da vas upute gde da idete) je bio šef nabavke materijala za proizvodnju ajvara, slatkog, džema. On je bio glavna veza sa poljoprivrednim proizvodjačima koju su naši dobavljači.

Jupi je legenda sporta Velike Plane, svoje najbolje godine proveo je kao rukometaš, fudbaler, rukometni trener i sportski rukovodilac u rukomentom i fudbalskom klubu Morava.

Vlada

je šef marketinga u našoj porodičnoj proizvodnji! Oduvek dopadljiv i zanimljiv Vlada zna na pravi način da predstavi porizvode, ponudi ljudima da probaju, a onog trenutka kad probaju ajvar ili slatko gustativno oduševljenje ne izostaje! Vladina supruga Ana je značajni partner uspešne promocije naših proizvoda, kad je u pitanju dekoracija keteringa ali i komunikacija na društvenim mrežama!

Vlada radi i kao tehničar u prodaju gradjevinskih materijala. U mladjim danima Vlada je bio uspešni profesionalni fudbaler, igrajući za prvoligaške klubove iz cele zemlje! Nekad golgeter, nekad odbrambeni, uvek timski igrač!

Vlada i Ana imaju dve ćerke: Mina je gimnazijalka, a devetogodišnja Iva je uspešna gimnastičarka, koja svoj talenat svakodnevno unapredjuje velikim radom!

Ivana

Ivana je konsultant za razvoj i medjunarodnu saradnju, zahvaljujući njoj naši proizvodi su predstavljani na Sajmovima i dogadjajima širom Evrope! Ivana je udata za Daniela, koji dolazi sa drugog kraja sveta, koji takodje obožava naš ajvar, slatko i džem, i koji je inspiracija za medjunarodni karakter naših prozivoda!

Ivana je doktor ekonomskih nauka, odbranila je dokorat na Univerzitetu SupAgro Monpelje, a master studije učila na Univerzitetu u Bolonji, Minhenu i Beču. Njena naučna ekspertiza su teme oznaka geografskog porekla prehrambeno poljoprivrednih proizvoda, cirkularna ekonomija, marketing strategija za male proizvodjače.

Ivana i Daniel imaju ćerku Polu, koja sa manje od pet godina već govori francuski, srpski i španski!


Želeli biste da kupite naše proizvode?


Create your website with WordPress.com
Započni
%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close